ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Είμαι πολύ απογοητευμένος…»

Την απογοήτευσή του για την εμφάνιση και την ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας εξέφρασε ο Οντετ Κάτας.

Κάτας: «Είμαι πολύ απογοητευμένος...»

Την απογοήτευσή του για την εμφάνιση και την ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας εξέφρασε ο Οντετ Κάτας.

Ο προπονητής των «πράσινων» τόνισε: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι για εμάς. Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα. Για 40 λεπτά δεν είχαμε συγκέντρωση κια ενέργεια στην άμυνα. Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε. Οι παίκτες έπαιξαν με τον ίδιο τρόπο. Δεν δείξαμε αυτό που θέλαμε. Δεν έχει να κάνει με έναν παίκτη αλλά με την ομάδα. Αρχίζοντας από την άμυνα και προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε με ατομικές ενέργειες. Δεν είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίξουμε και στις δύο πλευρές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.