ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Εκατοστά… μακριά από το «θαύμα» (vid, pics)

Στις 9 Απριλίου του 2002, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-1 από την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας, για τα προημιτελικά του Champions League, με την πρόκριση να χάνεται... για εκατοστά.

Εκατοστά... μακριά από το «θαύμα» (vid, pics)

Μία από τις μεγαλύτερες βραδιές, στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού είναι εκείνο το παιχνίδι στο «Καμπ Νου», όταν για εκατοστά χάθηκε ακόμα μία μεγάλη πρόκριση για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα εκείνης τη σεζόν, έπρεπε να περάσει το «εμπόδιο» της Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά, με τη νίκη με 1-0 στο παιχνίδι της Λεωφόρου να του έχει δώσει το προβάδισμα, πριν τη ρεβάνς της Ισπανίας.

Ç ÖÁÓÇ ÔÏÕ ÃÊÏË ÔÏÕ ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2001)

Μαγικό ξεκίνημα…

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, με ένα εκπληκτικό σουτ έδωσε προβάδισμα για τον Παναθηναϊκό μέσα στη Βαρκελώνη μόλις στο 8ο λεπτό, όμως οι Ισπανοί απάντησαν γρήγορα και με τους Λουίς Ενρίκε (23’, 49’) και Χαβιέρ Σαβιόλα (61’) πήραν 30 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα σκορ πρόκρισης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» βλέποντας την Μπαρτσελόνα να κρατάει τη νίκη-πρόκριση, αρχίσαν να πιέζουν από το 80′ και μετά, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για το «χρυσό» γκολ. Αρχικά ο Κωνσταντίνου δέκα λεπτά πριν τη λήξη, είδε τον Πουγιόλ να σταματάει την μπάλα πάνω στη γραμμή, ενώ στις καθυστερήσεις έρχεται η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Βλάοβιτς.

Ç ×ÁÌÅÍÇ ÅÕÊÁÉÑÉÁ ÔÏÕ ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ (ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2001)

Η στιγμή που «πάγωσαν» όλα

Μετά από αρκετή πίεση και φτάνοντας στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με το σκορ πάντα στο 3-1, ο Κροάτης άσος πιάνει το σουτ, με την μπάλα αργά και βασανιστικά να φεύγει εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Ρέινα, στερώντας από τον Παναθηναϊκό μία ακόμα ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Σάριτς, Κυργιάκος, Χένρικσεν, Φύσσας, Γκούμας, Μπασινάς, Καραγκούνης (45+ Μικάελσεν), Κόλκα (77 Βλάοβιτς), Λυμπερόπουλος (46 Ολιζαντέμπε), Κωνσταντίνου.

Μπαρτσελόνα: Μπονάνο (84 Ρέινα), Πουγιόλ, ντε Μπουρ, Αμπελάρδο, Κόκο (45+ Κλάιφερτ), Τσάβι, Λουΐς Ενρίκε, Κοκού, Ριβάλντο, Όφερμαρς (74 Γκάμπρι), Σαβιόλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.