ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα του ντέρμπι και το… δίλημμα του Μπόλονι

Ο Λάζλ3ο Μπόλονι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι σκέψεις για την ενδεκάδα του ντέρμπι και το... δίλημμα του Μπόλονι

Ο Παναθηναϊκός καλείται την Κυριακή να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Λάζλο Μπόλονι φαίνεται ότι μπορεί να κάνει μόλις μία αλλαγή στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή της αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δει ότι ο Βέλεθ έχει περάσει πλήρως τον τραυματισμό, που τον ταλαιπωρούσε και σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον ρίξει στην ενδεκάδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 17.666 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρά ταύτα, ο Ισπανός έχει μείνει καιρό εκτός προπονήσεων και αυτό είναι που προβληματίζει τον Μπόλονι. Όπως και να έχει το δίλημμα είναι ανάμεσα στον Βέλεθ και στον Πούγγουρα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Διούδης, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα παίξουν οι Χουάνκαρ, Πούγγουρας (Βέλεθ), Σένκεφελντ και Μολό. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Νιάς, Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίσιο ενώ την επιθετική τριπλέτα θα συμπληρώνουν οι Βιγιαφάνιες,Μακέντα και Ιωαννίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.