ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κίνητρο το Αμβούργο, “βροχή” πόντων στο Φάληρο – σούπερ 3αδα στο 8.1!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Κίνητρο το Αμβούργο, “βροχή” πόντων στο Φάληρο - σούπερ 3αδα στο 8.1!

Πλούσιο είναι το κουπόνι της Παρασκευής (09/04) για τα δεδομένα της ημέρας. Το Betarades.gr επιστρέφει με τρεις δυνατές επιλογές σήμερα, που βρίσκετε με ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bet365. Το στοιχηματικό μας ταξίδι θα μας πάει στη Γερμανία, την Αγγλία για ποδοσφαιρικούς αγώνες. Επιπλέον, έχουμε μπασκετικό προγνωστικό από Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Περνάμε κατευθείαν στις αναλύσεις!

Τον πρώτο λόγο το Αμβούργο

Αρχίζουμε τις προτάσεις μας από τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος και την αναμέτρηση ανάμεσα στο Αμβούργο και τη Ντάρμσταντ, που διεξάγεται στις 19:30.

Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, επί της Μπόχουμ (0-2) και της Χάιντενχαϊμ (2-0), το Αμβούργο “αυτοκτόνησε” απέναντι στο Αννόβερο (3-3). Πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση μέχρι το 50′ και προηγήθηκε με 0-3, με χατ τρικ του Χουντ, όμως… κατάφερε να δεχτεί τρία γκολ στα εναπομείναντα λεπτά. Ισοπαλία που είχε ως αποτέλεσμα να μεγαλώσει στους τέσσερις βαθμούς η διαφορά του από τη πρωτοπόρο Μπόχουμ. Μετράει, πάντως, πέντε νίκες στα εφτά πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια.

Η Ντάρμσταντ δεν κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο σερί των τριών αγώνων και έχασε στην έδρα της με 1-2 από την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Αναμέτρηση, στην, οποία πάντως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, θα ήταν η ισοπαλία. Έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά διατηρεί μια σχετική διαφορά ασφαλείας (6 βαθμών) από την 16η Μπράουνσβαϊγκ. Έχει δεχτεί γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για το Αμβούργο, καθώς δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, στο κυνήγι της απευθείας ανόδου. Η Ντάρμσταντ αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 1.75.

Σκοράρουν στη League 2

Συνεχίζουμε με την Αγγλία και τη League 2, εκεί όπου στις 20:00 η Μάνσφιλντ υποδέχεται την Νιούπορτ για την 41η αγωνιστική.

Φουλ της ισοπαλίας το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα, έχουν πέντε “Χ” στα έξι τελευταία παιχνίδια τους, με πιο πρόσφατο αυτό (0-0) με την Έξετερ. Εξαίρεση στον κανόνα αποτέλεσε η εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Λέιτον Όριεντ. Βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας με 45 βαθμούς, ενώ έχει παθητικό συνολικά 51 τέρματα στο πρωτάθλημα, τα 29 εκ των οποίων στο γήπεδό της.

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Νιούπορτ, που είχε χάσει πολύτιμο έδαφος μετά τις διαδοχικές ήττες από τις Πορτ Βέιλ (2-1), Λέιτον Όριεντ (0-1) και Μπάροου (2-1). Επικράτησε με 1-0 επί της Μπόλτον και παρέμεινε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της ανόδου. Στις τελευταίες αναμετρήσεις μακριά από την έδρα της σκοράρει, αλλά και δέχεται εύκολα γκολ.

Η Μάνσφιλντ έχει ως μοναδικό στόχο να συγκεντρώσει κάποιους ακόμη βαθμούς για να οριστικοποιήσει και μαθηματικά την παραμονή της. Η Νιούπορτ θέλει να παραμείνει στις θέσεις για τα πλέι οφ, προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο. Σκοράρει συνεχώς εκτός έδρας, έχει, όμως και θέματα με την άμυνα της. Θα πάμε με το Over 2 (ασιατικό) σε απόδοση 1.85.

Σκορ και θέαμα στο ΣΕΦ

Αλλάζουμε άθλημα και συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με μπάσκετ και με Euroleague, για την οποία στις 21:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κίμκι

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 72-63 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση. Ο μοναδικός που διασώθηκε ήταν ο Βεζένκοφ ,που σημείωσε 22 πόντους και μάζεψε τρία ριμπάουντ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Παπανικολάου, Σαρλ και Μάρτιν.

Την τραγική της πορεία στη διοργάνωση θα ολοκληρώσει η Κίμκι, που προέρχεται από δύο συντριβές. Συγκεκριμένα, ηττήθηκε με 97-72 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με 92-62 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών,σε ένα έτσι και αλλιώς περιορισμένο ρόστερ. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 29 ήττες σε 33 αγώνες.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει με καλή εμφάνιση τις υποχρεώσεις του στην Euroleague και μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι στην αδύναμη Κίμκι. Θα προτιμήσουμε το Over 94.5 πόντοι Ολυμπιακού σε απόδοση 2.50.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE