ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρανγκέλ: «Απολογούμαι για τη συμπεριφορά μου» (pics)

Ο Βίκτορ Λούκας Ρανγκέλ με ανάρτησή του στο instagram απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος του αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου.

Ρανγκέλ: «Απολογούμαι για τη συμπεριφορά μου» (pics)

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Χτες το βράδυ μετά το παιχνίδι συνέβη ένα ατυχές επεισόδιο ανάμεσα σε εμένα και έναν παίκτη του Φοίνικα. Τώρα, με καθαρό μυαλό κι αφού το σκέφτηκα αρκετά, συνειδητοποιώ ότι αντέδρασα υπερβολικά σε μια στιγμή γεμάτη αδρεναλίνη και δεν είχα δίκιο.

Η συμπεριφορά μου δεν είναι αποδεκτή και το αναγνωρίζω. Αυτή η πολύ δύσκολη σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και όλοι οδηγούμαστε στα όριά μας.

Μια κακή πράξη δεν μπορεί να διαγραφεί από μια άλλη κακή πράξη, όπως έκανα. Τα γράφω αυτά για να απολογηθώ σε όλους. Πρώτα και κύρια στον αντίπαλό μου, στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου, αλλά και σε όλους όσους ξέρουν ποιος είναι ο αληθινούς Λούκας.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξανά, λυπάμαι πολύ για αυτό το ατυχές περιστατικό και εύχομαι όλοι να παραμείνουν απόλυτα λογικοί. Τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Ειρήνη»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.