ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καραϊβάζ: Το χρονικό της δολοφονίας

Δολοφονήθηκε σήμερα το μεσημέρι έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ.

Καραϊβάζ: Το χρονικό της δολοφονίας

Δολοφονήθηκε σήμερα το μεσημέρι έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ.

Δύο άτομα τον πλησίασαν την ώρα που έμπαινε στο σπίτι του στην οδό Θέμου Άννινου 29, και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Το χρονικό

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου και μόλις εκείνος έφτασε, λίγο μετά τις 14:00, τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.440 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε δίκυκλο, πιθανότατα τύπου σκούτερ. Την ώρα που ο δημοσιογράφος πλησίαζε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην οδό Θέμου Άννινου 29, οι δράστες τον προσέγγισαν και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές με πιστόλι, τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ αναζητούνται από τους αξιωματικούς της αστυνομίας.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πιθανό οι δράστες να χρησιμοποίησαν σιγαστήρα.

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές, ούτε είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Δέχθηκε έξι πυροβολισμούς

Οι άνδρες της σήμανσης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν συλλέξει από 17 έως 20 κάλυκες από πυροβόλο όπλο ενώ ο δημοσιογράφος δέχτηκε έξι σφαίρες.

Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης θα δείξουν αν το όπλο της δολοφονίας είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.

Άγνωστα τα κίνητρα των δραστών

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του δημοσιογράφου. Απαντήσεις ίσως δώσει το έργο της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.