ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Χαντάβα: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες – Πρόκειται για δύσκολο ματς»

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Α. Ο Θήρας που θα κρίνει το εισιτήριο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε η Εύα Χαντάβα.

Χαντάβα: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες - Πρόκειται για δύσκολο ματς»

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Α. Ο Θήρας που θα κρίνει το εισιτήριο στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε η Εύα Χαντάβα.

Η έμπειρη ακραία της ομάδας του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στο σημαντικό ματς που κρίνει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και επεσήμανε πως στο «τριφύλλι», έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία και γνωρίζουν τις δυσκολίες απέναντι σε μια πολύ καλή αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όπως είναι τα πράγματα, το παιχνίδι είναι 50-50. Θα κριθεί στο ποια ομάδα το θέλει περισσότερο. Σε έναν νοκ άουτ ημιτελικό μιλάει η ψυχή και το πάθος. Ο Α.Ο. Θήρας είναι μία πολύ καλή ομάδα. Όταν διεξαγόταν το πρωτάθλημα ήταν δίκαια στην πρώτη θέση του ομίλου. Είμαστε προετοιμασμένες κατάλληλα για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ίσως αν παίζαμε στον προημιτελικό να βοηθούσε ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά θα έπαιζε ρόλο και η κούραση ανάλογα και με την κλήρωση που θα είχαμε. Δώσαμε δύο παιχνίδια με τις Αμαζόνες και θα δείξει το Σάββατο αν ήταν καλό ή όχι που περάσαμε στα ημιτελικά χωρίς αγώνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...