ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το τζάμπολ με Λαύριο και το κανάλι μετάδοσης

Το Παναθηναϊκός - Λαύριο δεσπόζει από την αγωνιστική δραστηριότητα του πρωταθλήματος της Basket League. Το τζάμπολ της αναμέτρησης και το κανάλι που θα την μεταδώσει.

Παναθηναϊκός: Το τζάμπολ με Λαύριο και το κανάλι μετάδοσης

Το μαχητικό Λαύριο αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με το «τριφύλλι» να έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή στις νίκες που θα συνδυαστεί και με καλή απόδοση.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 15-2 σε 17 ματς βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League, ενώ στον πρώτο γύρο το «τριφύλλι» είχε γνωρίσει την ήττα με 92-82, από την τοπική ομάδα.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί με ώρα έναρξης στις 20:00 και η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα καλυφθεί από την ΕΡΤ 3.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...