ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καντέρ: «Περιμένω το διαβατήριο των ΗΠΑ για να έρθω στην Ελλάδα»

Για όσα συμβαίνουν στην Τουρκία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά την κόντρα του με τον Ερντογάν, μίλησε ο Ενές Καντέρ, εκφράζοντας τη συμπάθεια του για την Ελλάδα και την αγάπη που δέχεται.

Καντέρ: «Περιμένω το διαβατήριο των ΗΠΑ για να έρθω στην Ελλάδα»

Για όσα συμβαίνουν στην Τουρκία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά την κόντρα του με τον Ερντογάν, μίλησε ο Ενές Καντέρ, εκφράζοντας παράλληλα και τη συμπάθειά του για την Ελλάδα και την αγάπη που δέχεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τούρκος σέντερ:

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτός και η οικογένειά του μετά την κόντρα του με τον Ερντογάν: «Έχει ακυρώσει το διαβατήριό μου. Πλέον δεν είμαι Τούρκος πολίτης. Πολλά από αυτά που είπα έκαναν κακό και στην οικογένειά μου. Ο πατέρας μου απολύθηκε, η αδερφή μου δεν έχει βρει ακόμα δουλειά μετά τις σπουδές της στην ιατρική, ο αδερφός μου έφυγε από ομάδες επειδή έχουμε το ίδιο όνομα.

Υπάρχουν τόσοι αθώοι στις φυλακές. Πολλές αθώες γυναίκες, για τις οποίες η Διεθνής Αμνηστία αναφέρει πως βιάζονται και βασανίζονται καθημερινά. Οι λόγοι του Ερντογάν διακατέχονται από μίσος για το Ισραήλ και την Ελλάδα. Προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση για να κερδίσει ψήφους».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 51.764 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αίσθημα του φόβου και την προστασία που έχει από τις ΗΠΑ: «Ράγισε η καρδιά μου όταν ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγιά Σοφιά. Γιατί να κάνει τζαμί ένα κομμάτι της παγκόσμιας κληρονομιάς;

Είμαι ευγνώμων στους Έλληνες, γιατί υποδέχονται τις οικογένειες που φεύγουν από την Τουρκία λόγω του Ερντογάν. Ένα “ευχαριστώ” είναι λίγο. Είμαστε αδέρφια και γείτονες, ας μην πάρουμε στα σοβαρά τον Ερντογάν. Ανυπομονώ να πάρω το διαβατήριο των ΗΠΑ και να έρθω στην χώρα σας, που είναι μία από τις αγαπημένες μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...