ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Υπάρχει βίντεο με τους δράστες! (vid)

Η αστυνομία έχει αρχίσει και ξεκαθαρίζει κάπως τα πράγματα.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Υπάρχει βίντεο με τους δράστες! (vid)

Δεν αποκλείει η ΕΛ.ΑΣ., το ενδεχόμενοι οι δράστες της άγριας δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Αλιμο να ήρθαν από το εξωτερικό. Να πρόκειται δηλαδή για πληρωμένους εκτελεστές, που «υπέγραψαν το συμβόλαιο θανάτου», ήρθαν στην Ελλάδα, εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον αστυνομικό συντάκτη και στη συνέχεια έφυγαν. Οι έρευνες τον Αρχών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς για να εντοπιστούν τους δράστες και τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας. Πλέον η Αστυνομία έχει στα χέρια της και υλικό από κάμερες ασφαλείας που απεικονίζουν τους δύο δράστες πάνω στη μηχανή χαμηλού κυβισμού.

Οπως μετέδωσε η Μίνα Καραμήτρου στο OPEN TV, μία τακτική που τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και συχνότερα σε περιπτώσεις πληρωμένων συμβολαίων θανάτου στην Ελλάδα είναι οι δολοφόνοι να έρχονται από το εξωτερικό αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό. Αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ σημείωσε πως «πιθανότατα οι εκτελεστές δεν γνώριζαν καν ποιο είναι το θύμα τους». Δηλαδή είναι άνθρωποι κυνικοί, με απαξία για τη ζωή που πήραν τα χρήματα, δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ και μπορεί το ίδιο απόγευμα να έφυγαν από τη χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι έρευνες των Αρχών πλέον προσανατολίζονται σε δύο πολύ βασικά σημεία. Πρώτον έχει ξεκινήσει ο κύκλος των καταθέσεων. Αρχικά οι αστυνομικοί θα πάρουν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του δημοσιογράφου, καθώς την Παρασκευή οι οικογένεια δεν ήταν σε θέση να δώσει πολλές πληροφορίες στην Αστυνομία. Από εδώ και στο εξής θα χρειαστεί να μιλήσουν ξανά και ξανά με τους αστυνομικούς για το εάν γνώριζαν κάτι για οποιαδήποτε απειλή προς τον δημοσιογράφο ή αν υπήρχε κάτι που τον προβλημάτιζε. Σημειώνεται πως θα υπάρξουν καταθέσεις και από το επαγγελματικό περιβάλλον του δημοσιογράφου.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.