ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Βίντεο: Απίστευτος συνωστισμός – Επέμβαση της αστυνομίας (vid)

Τρομερός συνωστισμός.

Βίντεο: Απίστευτος συνωστισμός - Επέμβαση της αστυνομίας (vid)

Απίστευτες εικόνες συνωστιμού εκτυλίχθηκαν και πάλι στη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που το ιικό φορτίο στην πόλη έχει επιβαρυνθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα και παρά το lockdown.

Η κοσμοσυρροή προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας μπροστά από γνωστά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το απόγευμα του Σαββάτου τα πεζοδρόμια της οδού Μητροπόλεως και της παραλιακής μπροστά από συγκεκριμένα μπαράκια ήταν σχεδόν αδιάβατα.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νέες και νέοι συζητούσαν και έπιναν το ποτό τους. Στη θέα της ισχυρής αστυνομικής δύναμης που έλαβε εντολή να μεταβεί στο σημείο αρκετοί αποχώρησαν.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις προκειμένου να απομακρυνθεί ο κόσμος από τα σημεία που παρατηρούνταν συνωστισμός.

Από το ηχείο ενός περιπολικού ακουγόταν το γνωστό ηχητικό μήνυμα περί απαγόρευσης των συναθροίσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες επιβλήθηκαν τουλάχιστον τρία πρόστιμα σε ιδιοκτήτες καταστημάτων για παράβαση των περιοριστικών μέτρων.

Πηγή: thestival

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.