ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Ντροπιαστική η εικόνα με τη Ζαλγκίρις!»

Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στην βαριά ήττα του τριφυλλιού από την Ζαλγκίρις αλλά και στην εμφάνιση του τριφυλλιού.

Κάτας: «Ντροπιαστική η εικόνα με τη Ζαλγκίρις!»

Αρχικά, ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Απλά παίξαμε καλά από την αρχή. Μετά από 7-8 λεπτά, κάναμε καλή δουλειά αμυντικά γιατί τα σουτ μπορεί να μπουν, μπορεί και να μη μπουν. Επιθετικά, μοιράσαμε καλά τη μπάλα. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε, όλοι μαζί, από την αρχή συγκεντρωμένοι».

Όσο γι’αυτό που άλλαξε σήμερα σχέση με τον αγώνα στη Λιθουανία; «Το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις ήταν πολύ κακό. Η εμφάνιση ήταν ντροπιαστική. Είναι δύσκολο να κρατάς την ίδια ένταση όταν παίζεις ανά δύο-τρεις μέρες. Ελπίζω ότι πήραμε το μάθημα μας. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, έχουμε κ άλλα σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, είναι φυσιολογικό να έχουμε σκαμπανεβάσματα, ωστόσο έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι» απάντησε ο Κάτας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.