Όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του ημιτελικού, όπου το «τριφύλλι» έχασε την πρόκριση από τον ΑΟ Θήρας με 3-2 σετ.

Ο Απόστολος Οικονόμου μετά το τέλος του ημιτελικού του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΑΟ Θήρας, σημείωσε πως το «τριφύλλι» αδίκησε τον εαυτό του με τον τρόπο που έχασε, ωστόσο απένειμε τα εύσημα στις παίκτριές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της ομάδας του Παναθηναϊκού:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που πρόσφεραν ένα πλούσιο θέαμα αν και δεν ήταν καλά ποιοτικά. Πολλές φάσεις κρίθηκαν μετά από μεγάλη χρονική διάρκεια και φανταστείτε ότι δεν είχαν και φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Συγχαρητήρια στον ΑΟ Θήρας που έδειξε σταθερό χαρακτήρα στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς. Εμείς από τον Γενάρη και μετά προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε και να φτάσουμε στα όρια μας. Σήμερα αν εξαιρέσουμε τα κολλήματα που είχαμε κυρίως  στο τάι μπρέικ αλλά και στο τέταρτο σετ.

Νομίζω ότι προσπαθήσαμε να παίξουμε στα όριά μας. Αδικήσαμε τους εαυτούς μας είναι κρίμα έτσι όπως χάσαμε αλλά από κει και πέρα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στις παίκτριες μας αλλά καις τις παίκτριες του ΑΟ Θήρας».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS