ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτσι θα παίξει στο ντέρμπι – Τα πλάνα του Μπόλονι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα παρατάξει για το «τριφύλλι» στο ντέρμπι αιωνίων. Στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Φραν Βέλεθ.

Παναθηναϊκός: Έτσι θα παίξει στο ντέρμπι - Τα πλάνα του Μπόλονι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας τον Ολυμπιακό, με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα παρατάξει για το «τριφύλλι» στο ντέρμπι αιωνίων. Στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Φραν Βέλεθ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας προχώρησε σε δοκιμές σε σχήματα, ώστε να αιφνιδιάσει τον Μάρτινς και υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα ως προς τα πρόσωπα που θα παρατάξει στο βασικό σχήμα, στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, έχει κατασταλάξει στους δέκα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές, ενώ δίλλημα υπάρχει σχετικά με την χρησιμοποίηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ενδεκάδα που θα δούμε απόψε να παρατάσσεται στο φαληρικό γήπεδο σε σχηματισμό (4-2-2-2). Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σωκράτης Διούδης. Στην τετράδα της αμυντικής γραμμής για το «τριφύλλι», θα τοποθετηθούν απ’ αριστερά προς τα δεξιά οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Μολό. Στην τετράδα της μεσαίας γραμμής, ο Μπόλονι θα ξεκινήσει με τους Βέλεθ, Νιάς, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες και μπροστά στην επιθετική αιχμή, θα είναι οι Μακέντα και Χατζηγιοβάνης.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Λάζλο Μπόλονι για το ντέρμπι: Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Εκτός αποστολής o προπονητής του Παναθηναϊκού άφησε τους: Ξενόπουλο, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Κουρμπέλη, Τζαβίδα, Αθανασακόπουλο, Σερπέζη, Σαβιέρ, Καραγιάννη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.