Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η σέντρα του ντέρμπι και το κανάλι μετάδοσης

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό δεσπόζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των play off της Super League. Η ώρα έναρξης και το κανάλι μετάδοσης.

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί απόψε το βράδυ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Η ψυχολογία της ομάδας του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική είναι στα ύψη και το «τριφύλλι» καλείται κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο να πάρει αποτέλεσμα, ώστε να αποκτήσει προβάδισμα για την κατάληψη μιας εκ των θέσεων που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαιτητής της αναμέτρησης, θα είναι ο Ιβάν Μπέμπεκ από την Κροατία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γκόραν Πάτακι και Μπόγιαν Ζομπένιτσα. 4ος ο Κουτσιαύτης και στο VAR θα βρίσκονται ο Ισραηλινός Ρόι Ρεϊνσρέμπερ, με τον Μεϊντάνα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που θα δούμε απόψε να παρατάσσεται στο φαληρικό γήπεδο σε σχηματισμό (4-2-2-2).

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σωκράτης Διούδης. Στην τετράδα της αμυντικής γραμμής για το «τριφύλλι», θα τοποθετηθούν απ’ αριστερά προς τα δεξιά οι Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Μολό.

Στην τετράδα της μεσαίας γραμμής, ο Μπόλονι θα ξεκινήσει με τους Βέλεθ, Νιάς, Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες και μπροστά στην επιθετική αιχμή, θα είναι οι Μακέντα και Χατζηγιοβάνης.

Η σέντρα του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχει οριστεί με ώρα έναρξης στις 19:30, ενώ το κανάλι που έχει αναλάβει τη μετάδοση της αναμέτρησης είναι το Novasports 1HD.

Exit mobile version