ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η αδερφή του – «Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;» (vid)

Συγκλονιστική ήταν η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η αδερφή του Γιώργου Καραϊβάζ με αφορμή τον θάνατο του.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η αδερφή του - «Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή;» (vid)

Στην Καλλίφυτο Δράμας, πέντε χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον δολοφονηθέντα Γιώργου Καραϊβάζ, που έπεσε νεκρός την Παρασκευή έξω από το σπίτι του στον Αλιμο, ύστερα από καρτέρι θανάτου που του έστησαν.

Στον τόπο καταγωγής του, όπου και θα ταφεί, η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Απαντες μιλούν για έναν σεμνό, ταπεινό κι αξιοπρεπή άνθρωπο που δεν ξέχασε ποτέ τον τόπο καταγωγής του.

Η κηδεία, που θα γίνει στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής (11/4) θα τελεστεί στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, λίγο έξω από την κοινότητα με τους παρευρισκόμενους να είναι ελάχιστοι, λόγω και των αυστηρών μέτρων για την πανδημία. Τον Γιώργο Καραϊβάζ θα αποχαιρετήσουν η μητέρα του, η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό, καθώς και οι λοιποί στενοί συγγενείς, ενώ δεδομένο θεωρείται ότι όλο το χωριό θα επιδιώξει να παραστεί στο τελευταίο «αντίο».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.449 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή του Open TV «Ελα χαμογέλα» ο Θανάσης Φυλακτός, δημοσιογράφος του Star Βορείου Ελλάδος συγκλονίζει η ανάρτηση της αδελφής του. «Αγόρι μου, αδελφούλη μου, δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου.

Ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή. Για μένα ήσουν ο μικρός μου αδελφός, δεν μπορώ να σου πω καλό παράδεισο γιατί δεν ήσουν γι αυτό το ταξίδι», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανάρτηση της αδελφής του δολοφονηθέντα.

Καλλιακμάνης: «Είναι μακρύ το νήμα…»

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, που ήταν και προσωπικός φίλος του θανόντα μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε: «Είναι άλλος ο ηθικός αυτουργός κι άλλος αυτός που εκτέλεσε την εντολή.

Ήταν πληρωμένοι εγκληματίες από Ελλάδα ή εξωτερικό. Αυτό είναι υπό διερεύνηση. Πιστεύω ότι η Αστυνομία θα πιάσει αυτούς που σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στην άκρη του νήματος. Ο τρόπος που έγινε η δολοφονία, δείχνει ότι υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό από πίσω.

Τον πυροβόλησαν και σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρέπει να εξέπνευσε από τις πρώτες σφαίρες, παρόλα αυτά πήγαν από πάνω και συνέχισαν να ρίχνουν για να σιγουρευτούν ότι μία στο εκατομμύριο δεν θα είναι ζωντανός.

Έχουμε την κάμερα, τα πρόσωπα δεν φαίνονται γιατί φορούν τζόκεϊ και μάσκες ή full face. Δεν βρέθηκε το μηχανάκι ακόμα. Το τμήμα Ανθρωποκτονιών κάνει πολύ καλή δουλειά και θα φτάσουμε στην άκρη του νήματος, το οποίο φαίνεται ότι είναι μακρύ… Ήταν ένα καλό παιδί κι εξαιρετικός δημοσιογράφος. Αλλά ήταν ένα κλειστό παιδί.

Δεν μιλούσε ποτέ για τη δουλειά του. Ο Γιώργος δεν φοβόταν για τίποτα. Ούτε στην οικογένειά του είπε ποτέ ότι εκβιάστηκε ή απειλήθηκε. Ήταν από το χαρακτήρα του έτσι. Έχουμε ένα στυγερό έγκλημα, το οποίο δείχνει ότι δεν ήθελαν να γλιτώσει ο Καραϊβάζ.

Θέλησαν να του κλείσουν στο στόμα. Δέχθηκε 13 σφαίρες. Δεν είχε αστυνομικούς συνοδούς, δεν οπλοφορούσε. Απεχθανόταν τα όπλα. Οπλο για αυτόν ήταν η πένα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πηγή: Ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.