ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ασπίδα Χρ. Δώνη σε Διούδη: «Σταματήστε να τον στήνετε στον τοίχο» (Pic)

Τον Σωκράτη Διούδη, θέλησε να υπερασπιστεί ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Δώνης με μήνυμά του στα social media.

Ασπίδα Χρ. Δώνη σε Διούδη: «Σταματήστε να τον στήνετε στον τοίχο» (Pic)

Υπήρξαν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και μάλιστα είχαν δημιουργήσει το παρεάκι τους στο Κορωπί. Ο Χρήστος Δώνης μπορεί να έχει αποχωρήσει από το «τριφύλλι» ωστόσο παρακολουθεί την ομάδα και μετά το φινάλε του ντέρμπι, με μήνυμά του στα social media, θέλησε να υπερασπιστεί τον Έλληνα γκολκίπερ.

Συγκεκριμένα, ο Δώνης αναφέρθηκε στους βαθμούς που έχει φέρει στον Παναθηναϊκό ο Διούδης με τις καθοριστικές επεμβάσεις του και τόνισε πως όλοι οι αθλητές δικαιούνται να έχουν άσχημα ματς.

«Σταματήστε να στήνετε στον τοίχο τον τερματοφύλακα που έχει χαρίσει 15 πόντους φέτος στην ομάδα του. Όλοι οι αθλητές έχουν άσχημες μέρες».

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...