ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Για την αξιοπρέπειά του και τη φανέλα του κόντρα στη Ζενίτ

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά με κίνητρο για τη φανέλα του, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (20:00, Novasports 2HD, Panathinaikos24.gr) εκτός έδρας τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης που θέλει τη νίκη, για να προκριθεί στην οκτάδα του θεσμού.

Παναθηναϊκός: Για την αξιοπρέπειά του και τη φανέλα του κόντρα στη Ζενίτ

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά με κίνητρο για τη φανέλα του, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (20:00, NOVASPORTS 2HD, Panathinaikos24.gr) σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση εκτός έδρας τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που θέλει τη νίκη για να προκριθεί στην οκτάδα του θεσμού.

Ο Όντεντ Κάτας δεν υπολογίζει στους Μάριο Χεζόνια και Σέλβιν Μακ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ αντίθετα για τη Ζενίτ θα λείψει ο Ταρίκ Μπλακ. Οι «πράσινοι» θα παίξουν μόνο για την αξιοπρέπειά τους και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αφού έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της Ευρωλίγκας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους γηπεδούχους.

Το συγκρότημα του άλλοτε «πράσινου» Τσάβι Πασκουάλ, θέλει τη νίκη κόντρα στον αδιάφορο Παναθηναϊκό, καθώς γνωρίζει πως μόνο έτσι θα καταφέρει η ομάδα του να προκριθεί στην οκτάδα του θεσμού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Πιότρ Παστούσιακ (Πολωνία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.