ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιτ: «Να μην επαναλάβουμε την εμφάνιση του Κάουνας – Πρόκληση το ματς παρά τις απουσίες»

Ο Άαρον Ουάιτ, μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στη Ζενίτ, ανέφερε το κίνητρο που έχουν στο «τριφύλλι» και σχολίασε τις απουσίες που θα έχει ο Παναθηναϊκός.

Ουάιτ: «Να μην επαναλάβουμε την εμφάνιση του Κάουνας - Πρόκληση το ματς παρά τις απουσίες»

Ο Άαρον Ουάιτ μίλησε για την αποψινή αναμέτρηση (8 μ.μ) στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στη Ζενίτ, ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» δεν πρέπει να επαναλάβουν την εμφάνιση στο Κάουνας, αναφέρθηκε στις απουσίες των Μακ και Χεζόνια και έπλεξε το εγκώμιο του Κέβιν Πάνγκος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός φόργουορντ:

«Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, παίζοντας τα πάντα για αυτούς. Εμείς ήρθαμε εδώ για να είμαστε ανταγωνιστικοί, οπότε ανυπομονώ για την πρόκληση και είμαι έτοιμος για ένα καλό παιχνίδι».

Για την εικόνα που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ζενίτ: 

«Είναι κάτι που μας προβληματίζει και εμάς γιατί δουλεύουμε σκληρά, έχουμε καλές προπονήσεις αλλά το να παίζουμε όπως παίξαμε στο Κάουνας είναι μη αποδεκτό. Θέλουμε να κρατήσουμε την εικόνα που είχαμε απέναντι στο Λαύριο και τουλάχιστον να παλέψουμε. Δεν είναι μόνο το τελικό αποτέλεσμα που μετράει αλλά και η εικόνα που δείχνεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς, να παλέψουμε και να δείξουμε καλό πρόσωπο στο παρκέ».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.505 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις απουσίες των Σέλβιν Μακ και Μάριο Χεζόνια:

«Κάθε χρόνο συμβαίνουν τέτοια πράγματα, είναι από τις προκλήσεις που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της σεζόν και αυτή είναι μία ακόμη. Θα έχουμε 12 παίκτες, θα παλέψουμε με αυτούς και θα τα δώσουμε όλα».

Για το πως θα αντιμετωπίσουν και θα εξουδετερώσουν τον Κέβιν Πάνγκος:

«Πρώτα από όλα είναι ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ σε όλη την Ευρώπη, οπότε είναι μία από τις κυριότερες αποστολές μας να τον περιορίσουμε. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικούς αμυντικούς, να εκμεταλλευτούμε το μέγεθος μας και να τον βγάλουμε εκτός ρυθμού. Είναι… το κεφάλι του φιδιού για την Ζενίτ: σκοράρει, δημιουργεί ευκαιρίες για τους άλλους.

Το να καταφέρουμε να τον περιορίσουμε και να περιορίσουμε το οπτικό του πεδίο θα είναι ομαδική δουλειά. Είναι εξαιρετικός παίκτης και έχει και άλλους τέτοιους γύρω του. Μου αρέσει η στελέχωση της ομάδας τους, έχουν σουτέρ γύρω του, ψηλούς που μπορούν να “βουτήξουν” προς το καλάθι, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τους τα όπλα, αλλά σίγουρα ο Κέβιν είναι ο πιο σημαντικός».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...