ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

To… δις εξαμαρτείν του Ελ Αραμπί: Μετά τον Κουέστα, κορόιδευε και τον Διούδη (vids)

Το έκανε στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Άρη, το έπραξε και χθες (11/4). Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εντελώς αδικαιολόγητα πήγε στον αντίπαλο τερματοφύλακα για να πανηγυρίσει έξαλλα μπροστά στο πρόσωπό του, να τον λοιδορήσει, την ώρα που είχε κάνει ένα μεγάλο λάθος.

To... δις εξαμαρτείν του Ελ Αραμπί: Μετά τον Κουέστα, κορόιδευε και τον Διούδη (vids)

Είναι γεγονός ότι στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν έχει δώσει δικαιώματα με τη συμπεριφορά του. Δεύτερο “αντιαθλητικό φάουλ” όμως μέσα σε έναν μήνα, σηκώνει… κάρτα.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.