ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: “Μη σταυρώσουμε τον Διούδη – Από τις χειρότερες διαιτησίες στο Καραϊσκάκη” (aud)

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", στα λάθη του Διούδη, αλλά και στην εγκληματική διαιτησία του Μπέμπεκ, ο οποίος... σώθηκε από το var.

Δεσύλλας:

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στα λάθη του Διούδη, αλλά και στην εγκληματική διαιτησία του Μπέμπεκ, ο οποίος… σώθηκε από το var.

«Του πήγαν όλα στραβά του Παναθηναϊκού χθες. Όταν έχεις έλλειμμα ποιότητας πρέπει να έχεις γκέντρωση στο 100%, να αποφύγεις τα λάθη, όπως αυτά που έκανε ο Διούδη και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου. Είναι πολύ άσχημο και το χρονικό σημείο που δέχτηκε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κάπως τις γραμμές του, αλλά ηρθε η αποβολή και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στον Διούδη κόστισε η φάση της ισοφάρισης του «τριφυλλιού», αφού στην συνέχεια επηρεάστηκε και τον πήρε η… κάτω βόλτα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός δεν καταστρέφεται από την χθεσινή ήττα και ότι τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα κριθούν στο τέλος και πως αν δεν υπήρχε VAR χθες θα είχαμε… άλλο ντέρμπι, με τον διαιτητή Μπεμπεκ να τα κάνει… όλα λάθος υπέρ του Ολυμπιακού!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...