Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε στην ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στα λάθη του Διούδη, αλλά και στην εγκληματική διαιτησία του Μπέμπεκ, ο οποίος… σώθηκε από το var.

«Του πήγαν όλα στραβά του Παναθηναϊκού χθες. Όταν έχεις έλλειμμα ποιότητας πρέπει να έχεις γκέντρωση στο 100%, να αποφύγεις τα λάθη, όπως αυτά που έκανε ο Διούδη και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου. Είναι πολύ άσχημο και το χρονικό σημείο που δέχτηκε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κάπως τις γραμμές του, αλλά ηρθε η αποβολή και μετά τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στον Διούδη κόστισε η φάση της ισοφάρισης του «τριφυλλιού», αφού στην συνέχεια επηρεάστηκε και τον πήρε η… κάτω βόλτα.

Επίσης, ο Δεσύλλας σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός δεν καταστρέφεται από την χθεσινή ήττα και ότι τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα κριθούν στο τέλος και πως αν δεν υπήρχε VAR χθες θα είχαμε… άλλο ντέρμπι, με τον διαιτητή Μπεμπεκ να τα κάνει… όλα λάθος υπέρ του Ολυμπιακού!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS