ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Θα «μιλήσει» το κινητό του Γιώργου Καραϊβάζ; Είναι χτυπημένο από σφαίρα

Η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι να εξασφαλιστεί πρόσβαση στα δεδομένα του κινητού για να αντληθούν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες.

Θα «μιλήσει» το κινητό του Γιώργου Καραϊβάζ; Είναι χτυπημένο από σφαίρα

Κατεστραμμένο από σφαίρα βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης του newsit.gr και τα κομμάτια που έχουν περισυλλέγει, μεταφέρθηκαν απ’ την πρώτη στιγμή στην διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για να μπορέσουν οι ειδικοί επιστήμονες να κάνουν ανάκτηση των δεδομένων που ήταν αποθηκευμένα.

Το newsit.gr, απευθύνθηκε σε ανώτερο αξιωματικό που επιβλέπει την πορεία των ερευνών και ο οποίος σχολίασε για το θέμα «Σ’ αυτή τη φάση, δεν μπορούμε να κάνουμε κανένα σχόλιο. Είναι οι ώρες όπου αναζητούμε και επιδιώκουμε να … πιαστούμε απ’ ένα … επιχειρησιακό λάθος των δολοφόνων», σχολίασε με νόημα ο ίδιος αξιωματικός.

Ψάχνουν τα δεδομένα

Η εύκολη υπόθεση φαίνεται για την ώρα να είναι μόνο η «διατήρηση» των κλήσεων και των SMS, που ωστόσο έτσι κι αλλιώς για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα εξακολουθούν να αποθηκεύονται στην κάρτα SIM ή στη μνήμη του τηλεφώνου (ανάλογα με το μοντέλο και τις ρυθμίσεις του χρήστη). Ή το πολύ-πολύ, να αναγκαστεί η αστυνομία να προσφύγει για τον ίδιο λόγο στην εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που διαθέτει αυτά τα δεδομένα.

Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς!
Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς! 255.967 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμπόδιο για εικόνες και βίντεο

Το επίμαχο κομμάτι όμως είναι οι τυχόν εικόνες και τα video που ενδεχομένως ο αστυνομικός ρεπόρτερ να φυλούσε ως κόρη οφθαλμού και ως ένα «ευαίσθητο κομμάτι» των όσων γνώριζε και για ποινικές κυρίως υποθέσεις που είχαν ιδιαίτερο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Και εδώ παρατηρούνται αντικειμενικές δυσκολίες αφού η βλάβη που προκάλεσε η βολίδα  κάνει προς το παρόν εντελώς απρόσιτη την πρόσβαση.

Σημασία ιδιαίτερη πάντως δίνεται επίσης αν κάποιος τον κάλεσε σκόπιμα στο τηλέφωνο την ώρα που πάρκαρε το τζιπ του στην οδό Θέμου Ανίννου 29 δίπλα απ’ το σπίτι του, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Και αυτό για να του αποσπάσουν την προσοχή έτσι ώστε ο δολοφόνος να μπορέσει να αδειάσει όλη την γεμιστήρα απ’ το 9αρι πιστόλι, όπως και έκανε. Η αστυνομία πάντως δεν έχει ξεκάθαρη άποψη αν ο Γιώργος Καραϊβάζ, βγαίνοντας είχε στη λαβωμένη παλάμη του το κινητό του τηλέφωνο ή αν η σφαίρα  βρήκε την συσκευή σε κάποια απ’ τις τσέπες του.

Πηγή: newsit

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...