ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Επική ανατροπή με μαχητική ψυχή επί του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός έφτασε μέχρι και σε ματς μπολ, αλλά ο Παναθηναϊκός με επική ανατροπή επικράτησε με 3-2 πετυχαίνοντας μια νίκη γοήτρου, που τον κρατάει ζωντανό στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

Επική ανατροπή με μαχητική ψυχή επί του Ολυμπιακού!

Ο μοναδικός φετινός στόχος για τον ΠΑΟ είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης και θα έρθει μόνο αν ο Παναθηναϊκός νικήσει τους «νησιώτες» και μετά θα αξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ με τους «ερυθρόλευκους».

Σε ότι αφορά το πρώτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ από την αρχή σχεδόν ως το τέλος του.

Πιο συγκεκριμένα το ματς ξεκίνησε 8-8 ενώ λίγο μετά τα μισά ο ΠΑΟ πήρε προβάδισμα με 16-15. Ωστόσο ο ΠΑΟ απώλεσε το σετ στο φινάλε του καθώς κάποιες λεπτομέρειες και λάθη έφεραν το τελικό 23-25.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πάλι μαζί στο σκορ με 7-7 και 10-10 όμως ο ΠΑΟ κατόρθωσε και πήρε προβάδισμα τριών πόντων με 16-13.

Αναφορικά με το τρίτο σετ ο ΠΑΟ έμεινε πίσω στα μισά του σετ με 8-13 αλλά έπειτα από μια συγκλονιστική εξέλιξη κατάφερε να το πάρει με 36-34 και να μειώσει σε 1-2.

Η εικόνα του ΠΑΟ στο τέταρτο σετ ήταν εξίσου καλή και το κέρδισε με 25-23.

Στο τάι μπρέικ ο Παναθηναϊκός ήταν συγκλονιστικός και πάτησε τον Ολυμπιακό με 15-7.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...