ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Πανταλέων!

Η τελευταία σημαία του Παναθηναϊκού, ο Σωτήρης Πανταλέων, έντονα συγκινημένος ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του!

Ο Σωτήρης Πανταλέων, η τελευταία σημαία του Παναθηναϊκού, λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει απο την ενεργό δράση.

Ένας άνθρωπος, που αφιέρωσε την ζωή του και την ψυχή του στον ιστορικό σύλλογο, γνωστοποίησε στην κάμερα της ΕΡΤ το τέλος της καριέρας του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Πάντα ένα ματς με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό όποια κι είναι η βαθμολογική σημασία ενός τέτοιου αγώνα. Πάντα οι δύο ομάδες αγωνίζονται για τη νίκη γιατί βλέπει όλη η Ελλάδα αυτά τα παιχνίδια. Είχα ένα έξτρα κίνητρο για εμένα γιατί ήταν το τελευταίο ντέρμπι της καριέρας μου. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και πολύ τυχερό. Ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ μικρό παιδάκι έχοντας όνειρα και φεύγω από το γήπεδο Ολυμπιονίκης με πολλούς τίτλους και οικογενειάρχης. Είναι πολύ δύσκολο για μένα. Στον τελευταίο μου κύκλο στην ομάδα φέραμε ξανά στον Παναθηναϊκό τίτλους κι αυτό είναι κάτι που μου δίνει χαρά»

«Δεν ξέρω αν αυτό που αισθάνομαι είναι δικαίωση αλλά είναι αυτό που είχα έβγαινε από μέσα μου και ό,τι έκανα πάντα το έκανα με κίνητρο την αγάπη που έχω για την ομάδα. Πήρα απίστευτη αγάπη όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευτυχισμένος για αυτές. Όλα αυτά τα χρόνια είχα τρεις οικογένειες, αυτή που γεννήθηκα, αυτή που δημιούργησα και αυτή του Παναθηναϊκού»

HIGHLIGHTS

READ MORE

close