ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Για το… φινάλε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:00, NOVASPORTS 1, LIVE: Panathinaikos24.gr), ματς με το οποίο θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην φετινή Ευρωλίγκα.

Για το... φινάλε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Euroleague ολοκληρώνεται σήμερα. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ στην Ρωσία (20:00, Novasports 1) και θα προσπαθήσουν να κλείσουν την Regular Season με χαμόγελα και με καλύτερη εικόνα από όσα παρουσιάστηκαν στο ματς με την Ζενίτ.

«Δεν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι, αλλά σίγουρα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και όπως έχουμε δείξει η ομάδα όταν προέρχεται από ένα κακό αποτέλεσμα, αντιδρά καλά. Όπως κι άλλες ομάδες. Είναι μία σεζόν με πολλά σκαμπανεβάσματα, τραυματισμούς και ένταση, αλλά είναι ξεκάθαρο πως το χθεσινό (προχθεσινό) αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς. Θέλουμε να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο», ανέφερε σχετικά με το ματς ο Όντεντ Κάτας, που υπολογίζει στον Σέλβιν Μακ. Εκτός φυσικά ο Μάριο Χεζόνια.

Ό,τι και αν συμβεί, η ΤΣΣΚΑ θα είναι σίγουρα δεύτερη και προετοιμάζεται ήδη για τις μεγάλες μάχες με την Φενέρμπαχτσε στα πλέι-οφ. Έτσι, δεν υπάρχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο στις δύο ομάδες.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.133 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρσία, Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και Μίλος Κολένσιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.