Ο Παναθηναϊκός θέλει να “δέσει” τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και οι δυο πλευρές θα συναντηθούν αύριο για το νέο συμβόλαιο του 19χρονου χαφ.

Ο νεαρός άσος, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ του τριφυλλιού και φέτος έχει καθιερωθεί στην ομάδα, μετρώντας, μέχρι τώρα, 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο. Οσο περνάει ο καιρός και αποκτά εμπειρίες, γίνεται όλο και καλύτερος και στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πολύ στην πρόοδο που μπορεί να έχει ο νεαρός, ο οποίος, άλλωστε, αποτελεί προϊόν της πράσινης ακαδημίας.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα καλούσαν τον ποδοσφαιριστή για να γίνουν οι συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2022. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση θα γίνει αύριο. Υπάρχει μια κοινή επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας και παραμονή του Αλεξανδρόπουλου στην ομάδα, προκειμένου να βελτιωθεί και να εξελιχθεί μέσω του τριφυλλιού ακόμα περισσότερο. Μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη των συζητήσεων και αν το αυριανό ραντεβού θα είναι και το… τελευταίο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS