ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αύριο η συνάντηση με Αλεξανδρόπουλο για ανανέωση συμβολαίου (vid)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να "δέσει" τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και οι δυο πλευρές θα συναντηθούν αύριο για το νέο συμβόλαιο του 19χρονου χαφ.

Παναθηναϊκός: Αύριο η συνάντηση με Αλεξανδρόπουλο για ανανέωση συμβολαίου (vid)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να “δέσει” τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και οι δυο πλευρές θα συναντηθούν αύριο για το νέο συμβόλαιο του 19χρονου χαφ.

Ο νεαρός άσος, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά πρότζεκτ του τριφυλλιού και φέτος έχει καθιερωθεί στην ομάδα, μετρώντας, μέχρι τώρα, 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο. Οσο περνάει ο καιρός και αποκτά εμπειρίες, γίνεται όλο και καλύτερος και στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πολύ στην πρόοδο που μπορεί να έχει ο νεαρός, ο οποίος, άλλωστε, αποτελεί προϊόν της πράσινης ακαδημίας.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.828 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα καλούσαν τον ποδοσφαιριστή για να γίνουν οι συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2022. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση θα γίνει αύριο. Υπάρχει μια κοινή επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας και παραμονή του Αλεξανδρόπουλου στην ομάδα, προκειμένου να βελτιωθεί και να εξελιχθεί μέσω του τριφυλλιού ακόμα περισσότερο. Μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη των συζητήσεων και αν το αυριανό ραντεβού θα είναι και το… τελευταίο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...