ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ

Τι εξετάζουν πλέον οι αρχές.

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας Καραϊβάζ

Οι εξιωματικοί της αστυνομίας που έχουν αναλάβει την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ το είχαν πει από την πρώτη στιγμή. Σε αυτή την υπόθεση οι ανατροπές θα είναι συνεχείς, καθώς υπάρχουν κομμάτια του παζλ που κανείς δεν ξέρει πώς συμπληρώνονται. 

Και πράγματι, δικαιώθηκαν, καθώς 4 μέρες μετά το έγκλημα έχουμε την πρώτη μεγάλη ανατροπή. Οι αρχές είναι σχεδόν βέβαιες ότι η αρχική εκτίμηση για ξένους εκτελεστές είναι εσφαλμένη. 

Αναλυτικά εδώ

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...