ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαφή Αλαφούζου με Κλάτενμπεργκ – Έθεσε θέμα καλύτερου επιπέδου των ξένων διαιτητών

Επαφή με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μάρκ Κλάτενμπεργκ, με αφορμή την κακή διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Επαφή Αλαφούζου με Κλάτενμπεργκ - Έθεσε θέμα καλύτερου επιπέδου των ξένων διαιτητών
Επαφή με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μάρκ Κλάτενμπεργκ, με αφορμή την κακή διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε ο Γιάννης Αλαφούζος.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε θέμα επιπέδου των ρέφερι που έρχονται απο το εξωτερικό. Ολα αυτά μετά την εξαιρετικά κακή διαιτησία του Μπέμπεκ στο παιχνίδι της Κυριακής, αφού αν δεν υπήρχε το var, ο Κροάτης θα… έγραφε ιστορία με τις κακές του αποφάσεις.
Επί της ουσίας, λοιπόν, ο Αλαφούζος έθεσε θέμα των διαιτητών από έξω, με σκοπό να γίνονται οι καλύτερες δυνατές επιλογές.  Επρόκειτο για μια συζήτηση προς τη σωστή κατεύθυνση, δίχως εντάσεις, με σκοπό την επιλογή top class διαιτητών.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο  Παναθηναϊκός στηρίζει απόλυτα τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ενώ είναι η ομάδα που κυνήγησε όσο κανείς άλλος τον ερχομό ξένων διαιτητών αλλά και την χρήση της τεχνολογίας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...