ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΤΣΣΚΑ – Παναθηναϊκός: Έπεσε μαχόμενος στο ευρωπαϊκό του φινάλε (vids)

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά τα λάθη σε κομβικά σημεία κόστισαν και οι πράσινοι ηττήθηκαν 93-86 στο τελευταίο τους φετινό παιχνίδι στην Ευρωλίγκα.

ΤΣΣΚΑ - Παναθηναϊκός: Έπεσε μαχόμενος στο ευρωπαϊκό του φινάλε (vids)

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά τα λάθη σε κομβικά σημεία κόστισαν και οι πράσινοι ηττήθηκαν 93-86 στο τελευταίο τους φετινό παιχνίδι στην Ευρωλίγκα.

Οι πράσινοι πήγαν στη Μόσχα για την τελευταία τους ευρωπαϊκή φετινή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ με στόχο να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και να διεκδικήσουν πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Οντετ Κάτας έδωσαν τη μάχη τους, πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να βάλουν δύσκολα στους Ρώσους, οι οποίοι έπαιζαν με… σβηστές τις μηχανές και όποτε το τριφύλλι πήγε να πλησιάσει είχαν τις απαντήσεις.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.797 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη, κάποιες λάθες επιλογές σε κομβικά σημεία, εκεί, δηλαδή, που ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε πραγματικά να γίνει απειλητικός κόστισαν. Οι «πράσινοι» κυνηγούσαν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και εν τέλει γνώρισαν την ήττα με 83-75, αποχαιρετώντας τη φετινή Ευρωλίγκα.

Για τον Παναθηναϊκό πρώτος σκόρερ ήταν ο Παπαπέτρου με 15 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Μήτογλου και Μακ που είχαν από 12. Ο Νέντοβιτς έμεινε στους 10, όσους είχε και ο Γουάιτ.

Το τριφύλλι ολοκλήρωσε μια… μαρτυρική σεζόν στην Ευρωλίγκα, σε μια μεταβατική για την ομάδα χρονιά, με ρεκόρ 11-23. Ευχή και ελπίδα όλων είναι το φετινό να αποτελέσει μια κακή παρένθεση και από τη νέα σεζόν η ομάδα να είναι ξανά ανταγωνιστική σε κάθε επίπεδο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...