ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θεραπεία για Σένκεφελντ, μπήκε ο Χατζηγιοβάνης

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει Άρη.

Παναθηναϊκός: Θεραπεία για Σένκεφελντ, μπήκε ο Χατζηγιοβάνης

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει Άρη.

Στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας μπήκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μετά την αποφόρτιση που έκανε.. Πλέον με εξαίρεση τον Δημήτρη Κουρμπέλη που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, μοναδική απουσία παρέμεινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έκανε θεραπεία. Ο Ολλανδός θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί κανονικά και θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής.

Η προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής μπάλας, ανάπτυξη παιχνιδιού και τέλος διπλό στο μισό γήπεδο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...