Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, έχει βάλει ήδη μπροστά στο σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς, με στόχο και σκοπό να επανέλθει η ομάδα βόλεϊ στο κυνήγι των τίτλων.

Η 3η θέση στη φετινή volley league, ήταν όπως ανέφερε τιμητική, αν εξαιρέσει κανείς τις δυσκολίες που πέρασε η ομάδα, αρχικά με τα σταμάτα-ξεκίνα σε προπονήσεις και αγώνες, αλλά και στα κενά που παρουσίασε το «πράσινο» ρόστερ.

Στον σχεδιασμό που ήδη έχει αρχίσει να «δουλεύει» η ομάδα για τη νέα σεζόν, δεν θα υπάρχει πλέον ο Σωτήρης Πανταλέων, ο οποίος αποσύρθηκε και θα βρίσκεται στο οργανωτικό κομμάτι των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Από κει και πέρα, η ομάδα για να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, θα πρέπει να διατηρήσει το υπάρχον ρόστερ και απλά να προσθέσει ποιοτικά κομμάτια, για να επιστρέφει όσο το δυνατόν περισσότερο ισχυρή σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Σίγουρα οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη δεν μπορούν να έχουν ξεκάθαρη εικόνα, ωστόσο με τον σωστό καθορισμό του μπάτζετ που θα γίνει, μπορεί να προσθέσει παραπάνω ποιότητα στην ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως ιδανικό σενάριο θα είναι η προσθήκη καλών παικτών που θα αγωνίζονται στη θέση των κεντρικών, αλλά και την θέση του λίμπερο, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κοιτάξει να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο.

Επίσης οι άνθρωποι της διοίκησης μαζί με το τεχνικό τιμ, θα πρέπει κάνουν ξεκάθαρη κουβέντα για το που θα είναι ιδανικό να αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Ράπτης, καθώς φέτος η μετακίνησή του σε άλλη θέση απ’ αυτή που έπαιζε στην χρονιά που έφερε το πρωτάθλημα στο «τριφύλλι», έφερε μια αγωνιστική ανισορροπία και αυτό φάνηκε μέσα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

Στο θέμα των ξένων, αν μπορέσει η διοίκηση να προσθέσει ένα ποιοτικό διαγώνιο, θα ήταν ευχής έργο, καθώς θα έδινε επιπλέον λύσεις στον κόουτς Ανδρεόπουλο, για να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο Παναθηναϊκό, όπου και θα είναι ανταγωνιστικός και θα μπορέσει να παίξει στα «ίσια», για τους τίτλους της νέα σεζόν.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε, πως αν όλα πάνε καλά και ο κόσμος επιστρέψει στα γήπεδα από τη νέα σεζόν, ο Παναθηναϊκός θα βγει και από εκεί κερδισμένος, καθώς διαχρονικά οι φίλοι του «τριφυλλιού» δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα, βοηθούν την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ προσθέτουν ένα παραπάνω μοχλό πίεσης στον αντίπαλο.

Ο παράγοντας κόσμος, είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για το «τριφύλλι» και με την παρουσία του όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά και στα άλλα δυο πιο δημοφιλή αθλήματα, μπορούν να ισχυροποιήσουν και στο οικονομικό κομμάτι το σύλλογο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS