ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η μείωση του χρέους – Έτσι αντιμετώπισε τις συνέπειες του Covid

Οι ενέργειες για να μειωθεί το χρέος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πως οι «πράσινοι», κάλυψαν της «ζημιές» λόγω Covid.

Παναθηναϊκός: Η μείωση του χρέους – Έτσι αντιμετώπισε τις συνέπειες του Covid

Στον Παναθηναϊκό πασχίζουν να απεμπλακούν από τον «βραχνά» του χρέους που υφίσταται για παραπάνω από μια δεκαετία. Με ενέργειες που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, είχε αρχίσει να υπάρχει σταθερή μείωση, αλλά οι αποφάσεις του μεγαλομετόχου για πάγωμα πληρωμών, έφεραν τεράστιο πισωγύρισμα, με την ομάδα να αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά θέματα, με αποτέλεσμα να βιώνει ακόμα και σήμερα τις συνέπειες (αποχή από πρωταθλητισμό, αποκλεισμός από την Ευρώπη και δημιουργία δυσπιστίας απέναντι σε ομάδες και ποδοσφαιριστές).

Ωστόσο όλα αυτά φαίνεται να μοιάζουν με παρελθόν και η ομάδα δείχνει να αρχίζει να επιστρέφει στην κανονικότητα. Όπως έγινε γνωστό, το χρέος πλέον της «πράσινης» ΠΑΕ, βρίσκεται σε μονοψήφιο αριθμό και όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει ολική εξόφλησή του.

Η γνωστοποίηση πως όλα αυτά συνέβησαν με ενέργειες εν μέσω πανδημίας, καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, με τον μεγαλομέτοχο να καλύπτει με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό τις «ζημιές» αλλά και ένα μέρος από το χρέος που υπήρχε.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε διάστημα ενός έτους από τον Ιούνιο του 2019, μέχρι και το Ιούνιο του 2020, στην ομάδα μπήκαν ούτε λίγο ούτε πολύ, περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ.. Ποσό που έφτασε για να υπερκαλύψει ακόμα και τις ζημιές που δημιουργήθηκαν λόγω covid. Πλέον στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπάρχουν χρέη σε δάνεια, ενώ αποκληρώθηκαν πλήρως και οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν σε πρώην ποδοσφαιριστές αλλά και σε συλλόγους.

Το χρέος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε επίπεδο βιωσιμότητας, το νούμερο είναι αρκετά μικρότερο των δέκα εκατομμυρίων, με την «πράσινη» ΠΑΕ να έχει πλήρως τακτοποιήσει και τις οφειλές που υπήρχαν και είχαν να κάνουν με την εφορία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.