Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Αναλαμβάνουμε τη χρηματοδότηση για τις προμελέτες των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της γνωστοποίησε και επίσημα, πως αναλαμβάνει την χρηματοδότηση για την εκπόνηση των απαραίτητων προμελετών για τους αθλητικούς χώρους του Αθλητικού Ομίλου στο Βοτανικό.

Όπως αναφέρoυν οι «πράσινοι» μέσω της ανακοίνωσής τους, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, θα αναλάβει τη χρηματοδότηση που απαιτείται για την εκπόνηση των προμελετών, σχετικά με τους αθλητικούς χώρους που πρόκειται να χρησιμοποιεί ο Ερασιτέχνης.

Παράλληλα, τονίζει πως όλες οι ενέργειές της, αφού τύχουν της έγκρισης των εμπλεκόμενων μερών, θα τεθούν και στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη για να πάρουν έγκριση και από τα μέλη που θα την απαρτίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αφουγκράζεται το εύλογο ενδιαφέρον των φίλων του Παναθηναϊκού και σε αγαστή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που συνυπέγραψαν το Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης, οι οποίοι εργάζονται καλόπιστα και εντατικά για την ολοκλήρωση του έργου, ανακοινώνει πως αναλαμβάνει την χρηματοδότηση για την εκπόνηση των απαραίτητων προμελετών για τους αθλητικούς χώρους του Αθλητικού Ομίλου.

Οι συγκεκριμένες προμελέτες, αφού τύχουν της έγκρισης των εμπλεκόμενων μερών, θα κατατεθούν στη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου, μαζί με τις σχετικές συμβάσεις, για έγκριση και από τα μέλη».

Exit mobile version