ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Κι όμως υπάρχουν: Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με UFO – Δείτε το!

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεσμεύτηκαν, νωρίτερα μέσα στον χρόνο, να δημοσιοποιήσουν μέχρι τον Ιούνιο μια λεπτομερή αναφορά σχετικά με τα Α.Τ.Ι.Α. που εθεάθησαν τα τελευταία χρόνια.

Κι όμως υπάρχουν: Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με UFO - Δείτε το!

Σε μια φαινομενικά ιστορική επιβεβαίωση προχώρησε το Πεντάγωνο των ΗΠΑ, σύμφωνα με το οποίο ένα βίντεο που απεικονίζει τα Α.Τ.Ι.Α. είναι πραγματικό και τραβήχτηκε από αξιωματικούς του αμερικάνικου πολεμικού Ναυτικού το 2019. Πρόκειται για ένα βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου αποτυπώνει αντικείμενα τριγωνικού σχήματος να αναβοσβήνουν και να πετάνε ανάμεσα στα σύννεφα.

Η εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου, Σου Γκοφ τόνισε: «Όπως έχουμε προαναφέρει, προκειμένου να προστατευτεί η ασφάλεια των επιχειρήσεών μας και να αποφευχθεί η αποκάλυψη πληροφοριών που μπορεί να είναι χρήσιμες για τους αντιπάλους μας, το Υπουργείο Άμυνας δεν θα συζητήσει δημόσια τις λεπτομέρειες που αφορούν τα όσα καταγράψαμε ή τις καταγεγραμμένες εισβολές στον εναέριο χώρο μας- συμπεριλαμβανομένων των εισβολών που αφορούν αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα».

Η Γκοφ προσέθεσε ότι η Ειδική Ομάδα για τα Αγνώστου Ταυτότητας Εναέρια Φαινόμενα, η οποία συστάθηκε τον περασμένο Αύγουστο για την διερεύνηση των θεάσεων Α.Τ.Ι.Α. από τον στρατό, έχει «συμπεριλάβει τα ευρήματα αυτά στις τρέχουσες έρευνές της».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.868 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το 2019, το αμερικανικό πολεμικό Ναυτικό είχε επίσης επιβεβαιώσει την καταγραφή εισβολών από μη εξουσιοδοτημένα και/ή αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.

Ταυτόχρονα, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεσμεύτηκαν, νωρίτερα μέσα στον χρόνο, να δημοσιοποιήσουν μέχρι τον Ιούνιο μια λεπτομερή αναφορά σχετικά με τα Α.Τ.Ι.Α. που εθεάθησαν τα τελευταία χρόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.