ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουάνκαρ: «Το 100% για τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Για τη δύσκολη συνέχεια του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, μίλησε ο Χουάνκαρ.

Χουάνκαρ: «Το 100% για τη φανέλα του Παναθηναϊκού»

Για τη δύσκολη συνέχεια του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, μίλησε ο Χουάνκαρ.

Αναλυτικά, ο Χουάνκαρ μίλησε στα κανάλια Novasports για:

-το ματς κόντρα στον Άρη: «Παίζουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Άρη, αν και πλέον όλα τα παιχνίδια των playoffs έχουν τη δική τους δυσκολία. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα και την προσπάθεια που κάναμε στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Άρη, ειδικά από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε στην έδρα μας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-το αν μια ήττα από τον Ολυμπιακό επηρεάζει την ψυχολογία των παικτών: «Οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα επηρεάζει την ψυχολογία. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πετάξουμε λευκή πετσέτα και να σηκώσουμε ψηλά τα χέρια. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

-τη δική του απόδοση: «Είμαι χαρούμενος. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω. Το απέδειξα και όταν έπαιζα στη La Liga. Είμαι 31 ετών, αλλά κοιτάω συνέχεια να βελτιώνομαι. Θέλω να δίνω το 100% για τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τους φιλάθλους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου και όλους στον σύλλογο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.