ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χατζηγιοβάνης: «Ανυπομονώ για την επιστροφή μου» (Pic)

Αισιόδοξος πως θα επιστρέψει πιο δυνατός από τον τραυματισμό του, είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, με μήνυμά του στα social media.

Χατζηγιοβάνης: «Ανυπομονώ για την επιστροφή μου» (Pic)

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα απουσιάσει από τα ματς με Άρη και ΑΕΚ λόγω θλάσης πρώτου βαθμού, ωστόσο με μήνυμα που έστειλε μέσα από τα social media, παρουσιάστηκε ανυπόμονος για την επιστροφή του σε λίγες ημέρες, καθώς ήδη ακολουθεί θεραπείες, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για το ματς του «τριφυλλιού» στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Για λίγες μέρες εκτός λόγω του τραυματισμού μου, αλλά ανυπομονώ για την επιστροφή μου στο γήπεδο και στους αγώνες»!

View this post on Instagram

A post shared by Tasos Chatzigiovanis (@tasos_chatzigiovanis)

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.921 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.