ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτσι θα παίξει με Άρη – Τα πλάνα του Μπόλονι

Πως προετοιμάζει ο Λάζλο Μπόλονι τον Παναθηναϊκό για το ματς με τον Άρη. Φανέλα βασικού για Σανκαρέ και Αϊτόρ.

Παναθηναϊκός: Έτσι θα παίξει με Άρη - Τα πλάνα του Μπόλονι

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της Κυριακής (18/04) κόντρα στον Άρη στο «Απ. Νικολαΐδης».

Οι προβληματισμοί του Ρουμάνου τεχνικού για την βασική ενδεκάδα είναι πολλοί, καθώς εκτός μάχης με θέματα τραυματισμών βρίσκονται ήδη οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Στο ματς κόντρα στον δεύτερο βαθμολογικά Άρη, θα δούμε μετά από καιρό να επιστρέφει ο Γιουνούς Σανκαρέ που ξεπέρασε πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, ενώ στην ενδεκάδα θα βρεθεί και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.003 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λάζλο Μπόλονι προσανατολίζεται να παρατάξει το «τριφύλλι» με το γνώριμο 4-3-3, που δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις και στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν οι εξής: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Νιάς, Μολό, Σανκαρέ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.