ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Κλάτενμπεργκ μας αντιμετωπίζει ως Μπανανία – Να πάει σπίτι του ο Μπερτομέου»

O Kλάτενμπεργκ που αντιμετωπίζει την Ελλάδα ως «Μπανανία» και ο Μπερτομέου που πρέπει να πάει σπίτι του, για το καλό της Euroleague.

«Ο Κλάτενμπεργκ μας αντιμετωπίζει ως Μπανανία - Να πάει σπίτι του ο Μπερτομέου»

Η συνάντηση των «7» στην Αθήνα και η επιστολή στην Ευρωλίγκα ήταν η πρώτη κίνηση για να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στην εμπορικότερη ευρωπαϊκή Λίγκα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι άργησαν κάπου πέντε χρόνια να τα δουν και να αντιδράσουν κατά του Τζόρντι Μπερτομέου! Ήξεραν, έβλεπαν, άκουγαν, αλλά όλοι τους προτιμούσαν να στρουθοκαμηλίζουν, βάζοντας το πρόσκαιρο συμφέρον πάνω από το συλλογικό. Όταν κατανόησαν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν πετούσε… στρακαστρούκες, αλλά μιλούσε με στοιχεία, είδαν (επιτέλους) ότι ο… γκρεμός πλησιάζει και αντέδρασαν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.