Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Αγιούμπ η αποστολή – Η ενδεκάδα με Άρη

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του συμπεριλήφθηκε ο Γιασίν Αγιούμπ. Ενδεκάδα με Αϊτόρ αντί Χατζηγιοβάνη κατεβάζει ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των play off με αντίπαλο τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (18/4, 15:00). Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, αμυντική τακτική, εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Χατζηγιοβάνης, Σένκεφελντ, ενώ ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Κουρμπέλης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Με Αϊτόρ η ενδεκάδα

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Νιάς, Μολό, στο κέντρο θα παίξουν οι Σανκαρέ, Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος.

Στα αριστερά της επίθεσης θα είναι ο Βιγιαφάνιες και στα δεξιά πιθανότατα ο Αϊτόρ αντί του Χατζηγιοβάνη. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μακέντα.

Exit mobile version