ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – Άρης: Νίκη για περισσότερους από έναν λόγους

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη (15:00, panathinaikos24.gr, NS1) στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και αναζητά επιστροφή στις νίκες.

Παναθηναϊκός - Άρης: Νίκη για περισσότερους από έναν λόγους

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη (15:00, panathinaikos24.gr, NS1) στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και αναζητά επιστροφή στις νίκες.

Οι πράσινοι, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θέλουν ξανά επιτυχημένο αποτέλεσμα απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Αν το τριφύλλι καταφέρει να πάρει το σημαντικό τρίποντο, τότε το κέρδος θα είναι διπλό. Από τη μια η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι θα πάρει τρεις βαθμούς, από την άλλη θα κόψει από τον Άρη και θα τον πλησιάσει στους δυο πόντους.

Ο Ρουμάνος προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τους Χατζηγιοβάνη, Σένκεφελντ και Κουρμπέλη, ενώ εκτός είναι και ο Σαβιέρ. Στην αποστολή επέστρεψαν οι Σανκαρέ, Αγιούμπ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις επιλογές του Μπόλονι είναι οι Διούδης, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Σε ό, τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, σε σχήμα 4-3-3, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης και στην άμυνα οι Χουάνκαρ, Νιας, Βέλεθ, Μολό. Στα χαφ οι Σανκαρέ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος και στα άκρα οι Βιγιαφάνιες και Αϊτόρ ή Ενγκμπακοτό. Στην κορυφή θα παίξει ο Μακέντα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.