ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – Άρης: Καταπράσινη η προϊστορία (vid)

Σε κανένα από τα επτά τελευταία δεν έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε στα τέσσερα που κέρδισε, ο Άρης στις δύο νίκες του, ενώ έχουν και ένα 0-0.

Παναθηναϊκός - Άρης: Καταπράσινη η προϊστορία (vid)

Για πρώτη φορά από το 1961-62 στις συναντήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, η κάθε ομάδα κέρδισε το εκτός έδρας παιχνίδι της. Στις 4 Οκτωβρίου 2020 ο Άρης πέρασε από το «Σπύρος Λούης», με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στις 17 Ιανουαρίου ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Θεσσαλονίκη.

Σε κανένα από τα επτά τελευταία δεν έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε στα τέσσερα που κέρδισε, ο Άρης στις δύο νίκες του, ενώ έχουν και ένα 0-0.

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα τον Οκτώβρη από το «Σπύρος Λούης», νικώντας μόλις για πέμπτη φορά τον Παναθηναϊκό σε 58 επισκέψεις του. Ωστόσο στη Λεωφόρο ο Άρης έχει να νικήσει τον Παναθηναϊκό από τις 13 Φεβρουαρίου 1982, 2-1 τότε (5’ πέναλτι Τσινός – 43’ κεφαλιά Μιχαλήτσος, 50’ φάουλ Κούης). Οι τρεις επόμενες νίκες, το 1985, το 2007 και το 2020, ήταν στο «Σπύρος Λούης».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 75.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ιστορία είναι συντριπτικά υπέρ του Παναθηναϊκού τόσο με γηπεδούχους τους πράσινους, όσο και γενικότερα στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων.

Η ιστορία

Νίκες Παναθηναϊκού: 65 Ισοπαλίες: 27 Νίκες Άρη: 24 Με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό Νίκες Παναθηναϊκού: 43 Ισοπαλίες: 10 Νίκες Άρη: 5

Στην κανονική διάρκεια 04.10.2020: Παναθηναϊκός – Άρης 0-1 (25’ σουτ Μαντσίνι) 17.01.2021: Άρης – Παναθηναϊκός 0-1 (9’ σουτ Καμπετσής)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...