ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πρώτος και άνετος στο φινάλε του α’ γύρου

Άνετο απόγευμα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΕΦΑΟΖ, που επικράτησε 88-61 και έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Παναθηναϊκός: Πρώτος και άνετος στο φινάλε του α' γύρου

Άνετο απόγευμα για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον ΕΦΑΟΖ, που επικράτησε 88-61 και έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Οι «πράσινες» ήταν ανώτερες σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πήραν το πολύτιμο δίποντο και φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνοντας απόλυτα έτοιμες για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό μέρος στην πρώτη περίοδο οι «πράσινες» έβρισκαν τρόπους να βάζουν τη μπάλα στο καλάθι, ωστόσο και οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να μείνουν κοντά στο σκορ και το αποτέλεσμα στη λήξη της πρώτης περιόδου ήταν 24-15.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» ανέβασε την απόδοση του επιθετικά στη δεύτερη περίοδο και πήρε μεγάλο προβάδισμα με 56-33.

Σε ότι αφορά την τρίτη περίοδο ο Παναθηναϊκός, κατέβασε ταχύτητα κάνοντας συντήρηση δυνάμεων με το σκορ δεκαλέπτου να κλείνει υπέρ του «τριφυλλιού» 66-49.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός ανέβασε λίγο παραπάνω και πάλι την απόδοση του σε επίθεση και άμυνα και το τελικό 88-61 μιλάει από μόνο του.

Τα δεκάλεπτα: 24-15, 56-33, 66-49, 88-61

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 24, Μόργκαν 22 (2), Χελιώτη, Μούλη 3, Λύμουρα 13 (1), Καλαμπάκου2, Κωτούλα 6(2), Ιωάννου, Ζιάκα 2, Σκουμπάκη, Λεουτσάνκα 16.

ΕΦΑΟ Ζωγράφου (Καλτσίδου): Δερμιτζάκη 7, Βαμβακά 14, Χόνι, Κεσσέ 4, Στεφανίδου 8 (1), Μυλωνάκη 15 (2), Θεοδωρομανωλάκη 13 (3).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.