ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάντσες: «Όλα άλλαξαν στην αποβολή – Τα πάντα για την νίκη με ΑΕΚ (Vid)

Τα σημεία που έφεραν την ήττα από τον Άρη, ανέλυσε ο Φακούντο Σάντσες, τι είπε για την αποβολή του Μαουρίσιο, αλλά και τη συνέχεια και το ματς με την ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη.

Σάντσες: «Όλα άλλαξαν στην αποβολή - Τα πάντα για την νίκη με ΑΕΚ (Vid)

Στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός από το σημείο που έμεινε με δέκα παίκτες απέναντι στον Άρη αναφέρθηκε ο Φακούντο Σάντσες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Στο πρώτο μέρος μπήκαμε καλά ήμασταν επιθετικοί, σημειώσαμε γκολ. Στο δεύτερο τα πράγματα άλλαξαν. Θεωρώ πως δεν μπήκαμε με τον ίδιο τρόπο. Βεβαίως όλα άλλαξαν μετά την αποβολή. Παίξαμε με μία ομάδα που είναι δυνατή, αλλάζουν συχνά θέσεις και τα πράγματα δυσκόλεψαν όταν μείναμε με δέκα».

Για τη συνέχεια: «Είχαμε συναίσθηση πως οι βασικοί μας αντίπαλοι ήταν ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Ήταν σημαντικός αγώνας, ήταν σημαντικό να είχαμε νικήσει. Τώρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν άμεσο αντίπαλο μας που είναι η ΑΕΚ. Έχουμε ελπίδες, η ελπίδα θα πεθάνει τελευταία, θα κάνουμε τα πάντα, θα τα αφήσουμε όλα στο γήπεδο απέναντι στον επόμενο αντίπαλό μας».

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...