ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

«Καινούργια Πρεμιέρα»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου

Είναι το πρώτο single του δημοφιλούς καλλιτέχνη για το 2021.

«Καινούργια Πρεμιέρα»: Το νέο τραγούδι του Νίκου Μακρόπουλου

Είναι το πρώτο single του δημοφιλούς καλλιτέχνη για το 2021 ενώ σε λίγους μήνες θα κυκλοφορήσει και το ολοκληρωμένο του Album.

Η δυναμική μπαλάντα «Καινούργια Πρεμιέρα» ,σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και στίχους Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, μας χαρίζει ακόμα μια μοναδική ερμηνεία του Νίκου Μακρόπουλου.

Το νέο του τραγούδι συνοδεύεται με ενα άκρως εντυπωσιακό Video Clip το οποίο πραγματοποιήθηκε στην πόλη του, τη Θεσσαλονίκη, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Αμοιρίδη.

Κυκλοφορεί από την Sonar Music.

Απολαύστε το:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...