ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στη δημοπρασία αγάπης!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι φανέλες που φορέθηκαν στον αγώνα με τον Άρη, δημοπρατούνται για την υποστήριξη του Φάρου Τυφλών Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στη δημοπρασία αγάπης!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι φανέλες που φορέθηκαν στον αγώνα με τον Άρη, δημοπρατούνται για την υποστήριξη του Φάρου Τυφλών Ελλάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ:

Για ακόμα μία χρονιά ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στη δράση Action Weeks #MoreThanFootball του EFDN (European Football for Development Network)!

Οι #MoreΤhanFootball Action Weeks είναι μια πρωτοβουλία του EFDN που υποστηρίζεται από το UEFA Foundation for Children και το ECA, και αποτελεί τη μεγαλύτερη εκστρατεία για την κοινωνική ευθύνη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από το απόγευμα της Κυριακής έχει ξεκινήσει στο site https://www.matchwornshirt.com δημοπρασία με τις φανέλες των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού που αγωνίστηκαν στην κυριακάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άρη. Η δημοπρασία θα διαρκέσει έως την 1η Μαΐου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στο Φάρο Τυφλών Ελλάδος.

Οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν την προσφορά τους μπορούν να κλικάρουν στο εξής link MatchWornShirt.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...