ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Survivor: «Έγινε πράξη μεταξύ παικτών και ανθρώπων της παραγωγής» (vid)

Όσα δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες.

Survivor: «Έγινε πράξη μεταξύ παικτών και ανθρώπων της παραγωγής» (vid)

Πολλά έχουν κατά καιρούς ακουστεί σχετικά με συvευρέσεις μεταξύ των παικτών στο Survivor, τίποτα όμως δεν είχε επιβεβαιωθεί, καθώς δεν μάθαμε ποτέ σε ποιους παίκτες αφορούσαν οι καταγγελίες συμπαικτών τους.

Ωστόσο, ερωτlική πράξη πράγματι υπήρξε στο παιχνίδι και μάλιστα όχι μόνο μεταξύ παικτών αλλά και… με ανθρώπους της παραγωγής!

Την αποκάλυψη έκανε η νικήτρια του πρώτου Survivor, Ευαγγελία Δερμετζόγλου, η οποία έκανε λόγο για συvευρέσεις όταν έκλειναν οι κάμερες, χωρίς να μασά τα λόγια της.

Δείτε ακόμα: «Φιλιππίδη βιαστή»: Βανδάλισαν τον σπίτι του – Οι πρώτες εικόνες μετά την επίθεση (Pics & Vid)

«Στο δικό μας Survivor είχε γίνει σ#$. Όχι μόνο με παίκτες αλλά με παίκτες και με παραγωγή. Εγώ δεν είχα όρεξη, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο θερμοί», είπε χαρακτηριστικά η νικήτρια του Survivor 1.

Δείτε όσα ειπώθηκαν sto 3:31:

Πηγή: instanews.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE