Εδώ που έφτασε το πράγμα, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει νίκη απέναντι στην ΑΕΚ την Τετάρτη, αλλιώς θα πει οριστικά “αντίο” στην Ευρώπη.

Μετά την ήττα – σοκ από τον Άρη, αλλά και τις επικρατήσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό, η διαφορά έχει αυξηθεί και το τριφύλλι έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Συγκεκριμένα, απέχει 5 βαθμούς από τους δυο δικέφαλους και 8 από τον Άρη, ο οποίος ξέφυγε.

Για πολλούς το ευρωπαϊκό εισιτήριο χάθηκε χθες. Εμείς θα πούμε ότι ελπίδα υπάρχει, αρκεί η ομάδα να επιστρέψει στα επιτυχημένα αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Τετάρτη. Άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν υπάρχει για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Σε διαφορετική περίπτωση η Ευρώπη απομακρύνεται επικίνδυνα.

Καλούνται άπαντες στο τριφύλλι να αφήσουν πίσω τους το χθεσινό αποτέλεσμα, να συσπειρωθούν, να συγκεντρωθούν στον μεγάλο στόχο και να δουν σαν τελικό το παιχνίδι με την Ένωση την Τετάρτη. Η νίκη θα δώσει εκ νέου ελπίδες για την Ευρώπη. Σε διαφορετική περίπτωση, ο μεγάλος στόχος θα χαθεί και πιθανότατα δε θα υπάρχει επιστροφή. Το τι θα γίνει τη νέα χρονιά, το πως πρέπει να σχεδιαστεί ο Παναθηναϊκός, με ποιον προπονητή θα πορευτεί και πως επιβάλλεται να ενισχυθεί, θα το αναλύσουμε αργότερα.

Τώρα, υπάρχει μπροστά ένα ματς – ΤΕΛΙΚΟΣ. Η ομάδα είναι ξανά με την πλάτη στον τοίχο. Καλείται να επιστρέψει στις νίκες, καλείται να να τα δώσει όλα απέναντι στην ΑΕΚ.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS