Στη μεταγραφική λίστα της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, ο 31χρονος Βέλγος διαγώνιος, Μπραμ Βαν Ντε Ντρίς.

Ο 31χρονος Βέλγος αθλητής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΠΑΟΚ, με πάρα πολύ καλή παρουσία στα γήπεδα της volley league, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό, με τους «πράσινους» να παρακολουθούν την υπόθεσή του και να είναι έτοιμοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, να κινηθούν για την απόκτησή του!

Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση σε θέμα ποιότητας και αν καταφέρει να υλοποιηθεί από την πλευρά του «τριφυλλιού», θα έχει ολοκληρωθεί το πρώτο «μπαμ» ενόψει της νέας σεζόν.

Στο «τριφύλλι» λοιπόν, εξετάζουν μεταξύ άλλων την περίπτωσή του και κάνουν κινήσεις για να τον ντύσουν στα πράσινα, καθώς θέλουν να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό σύνολο, όπου και θα παλέψει την επόμενη σεζόν για την επιστροφή του στους τίτλους, ενώ μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός μετά από χρόνια όπως έγινε γνωστό, θα έχει παρουσία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, διεργασίες γίνονται και στο κομμάτι των ανανεώσεων του υπάρχοντος ρόστερ, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού να έχει αρκετή δουλειά το επόμενο χρονικό διάστημα, όπου και θα κληθεί να αποφασίσει αν θα πρέπει να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας, ή θα προχωρήσει σε αλλαγές.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS