ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αποκλεισμός πλατειών για τα κορωνοπάρτι (vid)

Απαντήσεις για τα κορονοπάρτι σε Κυψέλη, Παγκράτι κα άλλες πλατείες έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κι αναφέρθηκε και στο Πάσχα.

Αποκλεισμός πλατειών για τα κορωνοπάρτι (vid)

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, έδωσε απαντήσεις στο γιατί η Αστυνομία δεν επενέβη στα κορονοπάρτι που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Κυψέλη, το Περιστέρι και σε άλλες πλατείες σε ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε πως η Αστυνομία δεν μπορεί να να υποκασταστήσει την κοινωνική συνείδηση, ενώ τόνισε ότι μια παρέμβαση της Αστυνομίας σε κάποια από τις πλατείες που παρατηρήθηκε συγχρωτισμός, θα μπορούσε να οδηγήσει σε επεισόδια και ακόμη μεγαλύτερη διασπορά.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, η κ. Πελώνη έκανε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα, ενώ τόνισε πως θα γίνουν αντίστοιχες προσπάθειες όπως στην πλατεία Βαρνάβα, όπου αναπτύχθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, και σε άλλες πλατείες, προκειμένου να αποτραπούν οι συγκεντρώσεις των πολιτών. Ωστόσο υπογράμμισε πως η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική.

Σημειώνεται πως κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως θα υπάρξει αποκλεισμός κι άλλων σημείων, όπου πραγματοποιούνται συναθροίσεις, παρόμοιες δηλαδή κινήσεις με αυτές που έγιναν στην πλατεία Βαρνάβα. Οπως μετέδωσε η Σοφία Φασουλάκη για το OPEN TV, η κυβέρνηση αναμένεται να λειτουργήσει προληπτικά για την αποφυγή παρόμοιων γεγονότων στο μέλλον, με αποκλεισμούς πλατειών από νωρίς το απόγευμα, σε μέρη δηλαδή που υπάρχει ενημέρωση για συνάθροιση κόσμου.

Πηγή: ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.