ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αποκλεισμός πλατειών για τα κορωνοπάρτι (vid)

Απαντήσεις για τα κορονοπάρτι σε Κυψέλη, Παγκράτι κα άλλες πλατείες έδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη κι αναφέρθηκε και στο Πάσχα.

Αποκλεισμός πλατειών για τα κορωνοπάρτι (vid) | panathinaikos24.gr

Κλείδωσε: Πότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία
Κλείδωσε: Πότε ανακοινώνεται το lockdown μετά τη δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία 1.266.283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, έδωσε απαντήσεις στο γιατί η Αστυνομία δεν επενέβη στα κορονοπάρτι που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Κυψέλη, το Περιστέρι και σε άλλες πλατείες σε ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε πως η Αστυνομία δεν μπορεί να να υποκασταστήσει την κοινωνική συνείδηση, ενώ τόνισε ότι μια παρέμβαση της Αστυνομίας σε κάποια από τις πλατείες που παρατηρήθηκε συγχρωτισμός, θα μπορούσε να οδηγήσει σε επεισόδια και ακόμη μεγαλύτερη διασπορά.

Παράλληλα, η κ. Πελώνη έκανε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα, ενώ τόνισε πως θα γίνουν αντίστοιχες προσπάθειες όπως στην πλατεία Βαρνάβα, όπου αναπτύχθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας, και σε άλλες πλατείες, προκειμένου να αποτραπούν οι συγκεντρώσεις των πολιτών. Ωστόσο υπογράμμισε πως η παρουσία της Αστυνομίας είναι διακριτική.

Σημειώνεται πως κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως θα υπάρξει αποκλεισμός κι άλλων σημείων, όπου πραγματοποιούνται συναθροίσεις, παρόμοιες δηλαδή κινήσεις με αυτές που έγιναν στην πλατεία Βαρνάβα. Οπως μετέδωσε η Σοφία Φασουλάκη για το OPEN TV, η κυβέρνηση αναμένεται να λειτουργήσει προληπτικά για την αποφυγή παρόμοιων γεγονότων στο μέλλον, με αποκλεισμούς πλατειών από νωρίς το απόγευμα, σε μέρη δηλαδή που υπάρχει ενημέρωση για συνάθροιση κόσμου.

Πηγή: ethnos.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close