ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ορισμός από το… πουθενά στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός!

Ο Μαρκ Κλάντεμπεργκ όρισε στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκού τον από τη δεύτερη κατηγορία 35χρονο Ντένις Χίγκλερ.

Ορισμός από το... πουθενά στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός!

Ο Μαρκ Κλάντεμπεργκ το έκανε και αυτό! Όρισε έναν άγνωστο διαιτητή στην αναμέτρηση του τριφυλλιού με την ΑΕΚ!

Από τη δεύτερη κατηγορία και ο 35χρονος Ντένις Χίγκλερ που θα σφυρίξει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Ο Ολλανδός ρέφερι είχε βρεθεί στο παρλεθόν στο Κραϊόβα-ΑΕΚ 0-2 κι αυτό μάλιστα είναι μόλις το ένα από τα δύο ματς ομίλων που σφύριξε σε συλλογικό επίπεδο στις διοργναώσεις της UEFA!

Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ρότζερ Χόνιγκ και Ρενς Μπλούεμινκ, με 4ο τον Φωτιά και στο VAR τον Ολλανδό Γερόεν Μάνσοτ που ήταν και στο κυριακάτικο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, με τον Καλαμπόκη.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.